The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini mütenasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler çekmece önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

çatı çıkışlarında kullanılan baplar davranışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride sarılmış kalabilir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve anlayışlevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşır fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en mütenasip eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolayca açılabilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince faaliyet etmesi ve muktezi çalışmaların da buna bakarak kuruluşlması gerekmektedir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk örgünın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, mimarinın tasarruf sınıfı üzere faktörler etkili olmaktadır.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, ölçünlü baplara bakarak daha pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin kenarı esna, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

CMD Maden; birinci sınıf ve ciddi yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair mahir ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Iş müstacel çıkış kapıları olduğu dem insanların yararlanma odaklı en okkalı sordukları soru ivedili çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. yangın kapısı Binada çalışan yahut eğleşme fail kişilerin bapların konstrüksiyonldığı gereç ile müteallik görünürde bir problemi imkânsız.

Report this wiki page