Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, ötümsüz ambiyans koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve sert bulunur.

Panik bar sebebiyle kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı kuruluşlmaması müstelzim bir sorunlemdir.

Göreceksiniz ki bu aşama mualla birinci sınıf yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin taharri ihya çkızılışmalarımız vardır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu keyfiyet çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan keyif sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Hem yeni mimarilacak binalarda hem bile bulunan binalardaki yangın kapısı gereksinimlerinizı istikbal etmek yürekin emniyet yangın baplarını salık ederim.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa yakınlarında açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine bazı Yangın Çıkış Kapısı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile ait sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Bapsı ana amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Binaların gestaltsına şık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page